travelling

quote travelling quote

Een motorreis, volledig gepersonaliseerd ...

Als coach wil ik mijn klanten een op maat gemaakte reis aanbieden, volledig naar de wensen en eisen van de klant. Natuurlijk moeten we erover waken dat het haalbaar, ontspannend en plezant blijft.

Heb je een concreet idee maar wil je assistentie en begeleiding bij de uitwerking ervan? Aarzel dan zeker niet om contact met mij op te nemen.


Een motorreis met Motorcoach werkt als volgt:


  1. Jullie hebben het idee om met de motor op reis te gaan, alleen, met jullie partner, met vrienden of grotere groepen. 
  2. Indien jullie reeds een streek in gedachten hebben werken we daarop verder... Nog geen streek in gedachten, geen probleem, ik hou rekening met de periode, jullie eisen en met deze info doe ik een voorstel welke regio geschikt kan zijn.
  3. Motorcoach maakt een voorstel (offerte) voor de organisatie van de motorreis, naast de offerte van Motorcoach dient de klant de verblijfplaatsen te reserveren/betalen. Indien dit niet duidelijk is, aarzel niet om contact met mij op te nemen voor verdere verduidelijking.
  4. Na akkoord werkt Motorcoach alle routes uit, gepersonaliseerd per klant, steeds vertrekkende van jullie vertrekplaats. 
  5. Motorcoach werkt een volledig draaiboek/dagplanning uit zodat jullie ten volle kunnen genieten van de reis en zich geen zorgen hoeven te maken.
  6. Indien jullie met een groep zijn, dan kan Motorcoach ook een middagstop/restaurant reserveren indien gewenst.


Mijn doel als Motorcoach bij mijn activiteit Travelling is mensen op weg helpen om een zorgeloze motorvakantie te beleven, alleen of in groep!

Aarzel zeker niet om mij te contacteren voor bijkomende informatie of advies...


terug naar diensten