Welkom,


Ik ben Stijn Wambeke, wonende in het mooie Avelgem. Ik tel 42 lentes en ben gelukkig gehuwd met Mieke Sengier... #partnersincrime!

Mijn grootste rijkdom en trots is mijn 4 koppig gezin, mijn allerbeste vriend Achille (alias Billie) en mijn "dikste" vriendin Axelle... #samensterk!


Zoals iedereen heb ik ook hobby's en passies, mijn grootste passie is motorrijden. De vrijheid en ontspanning die je kan vinden op een motor is soms niet te beschrijven. Naast motorrijden ga ik graag sporten, dit houdt me jong en energiek!


Sinds mijn tienerjaren ben ik zwaar "geïnfecteerd" geraakt met de "motormicrobe" die sindsdien nooit meer uit mij is gegaan. Mijn ervaring heb ik opgedaan door te rijden, te proberen, te falen, te zien, te analyseren, te studeren, ... Ik ben ervan overtuigd dat ik iets kan bijbrengen aan opstappers, her-opstappers of mensen die wensen te werken op iets, de vele recensies liegen er niet om.

In 2017 heb ik Motorcoach opgestart omdat ik mijn passie wil delen met andere motorrijders (-sters). Veilig en beheerst het avontuur tegemoet rijden, een zalig gevoel. Daar ik van nature een rustige persoon ben, met een positieve ingesteldheid en geduld, slaag ik erin mensen te coachen en zelfvertrouwen te geven.


Ik doe steeds mijn best om op een rustige, laagdrempelige en opbouwende manier de mensen iets bij te brengen. Mijn aanpak heeft zich de laatste jaren bewezen en ik voel me steeds gemotiveerder om op deze manier door te gaan!


Motorrijden is iets dat moet ontwikkeld en onderhouden worden, dit voor onze eigen veiligheid en die van andere weggebruikers. 


Zo, genoeg over mijzelf, nu is het aan jullie... Neem gerust contact op met mij, dan kunnen we eens zien wat ik voor jullie kan doen.


Vriendelijke veilige motorgroeten, 


Stijn Wambeke

MOTORCOACH